Nokian Tyres prezintă noua serie de anvelope Snowproof 2, adaptată pentru zăpadă, lapoviță și ploi abundente.

Nokian anunță seria de anvelope Snowproof 2, adaptată pentru zăpadă, lapoviță și ploi abundente

Nokian Tyres prezintă noua serie de anvelope Snowproof 2, adaptată pentru zăpadă, lapoviță și ploi abundente.
Nokian Tyres prezintă noua serie de anvelope Snowproof 2, adaptată pentru zăpadă, lapoviță și ploi abundente.

Noile anvelope  Nokian Tyres Snowproof™ 2 pentru mașinile de pasageri și Nokian Tyres Snowproof ™ 2 SUV pentru vehicule sport-utilitare și de teren sunt făcute pentru a oferi siguranță impecabilă pentru situațiile în care este cel mai necesar. Acestea oferă o combinație inovatoare de aderență de iarnă superioară, stabilitate și confort în conducere. Proprietățile de siguranță excelente ale liniei de produse sunt un rezultat direct al designului de striații optimizat, actualizării componentelor, testării riguroase și cercetării continue.

Familia de anvelope extinsă și modernizată Snowproof™ prezentată anul acesta de Nokian Tyres a fost dezvoltată în special pentru șoferii din Europa Centrală, asigurând performanță fără compromisuri pe zăpadă, lapoviță și ploi abundente. Cea mai importantă caracteristică a familiei de anvelope este siguranța excelentă în toate condițiile de conducere; anvelopele oferă o senzație de conducere controlată și previzibilă deopotrivă pe autostrăzile de mare viteză, în traficul urban aglomerat sau pe drumurile de munte mărginite de peisaje încântătoare.

Familia de anvelope de iarnă Snowproof de la Nokian Tyres cuprinde cinci modele de anvelope și acoperă o varietate largă de dimensiuni, de la mașinile mici la cele mari, până la SUV-urile grele și vehiculele de tip camionetă. O nouă caracteristică pentru șoferii din Europa Centrală este Tehnologia SilentDrive™ la anumite modele și noul simbol Electric Fit™, care va fi utilizat la nivel global pentru a transmite mesajul că toate anvelopele noastre sunt compatibile cu vehiculele electrice.

„Dezvoltarea fiecărei anvelope noi este susținută de ani de cercetare și testare la centrele noastre de testare, cum este „Iadul Alb” deasupra Cercului Polar în Finlanda, sau cel mai nou centru al nostru de cercetări din Spania, „Hakka Ring”. Aici, toate produsele noastre sunt supuse unei testări extrem de riguroase în toate condițiile de conducere, de la dificile la variabile și ușoare, pentru a satisface nevoile tuturor șoferilor europeni din toate zonele climatice”, declară Martin Dražík, Director de produs pentru Europa Centrală la Nokian Tyres.

Tehnologia de absorbție a sunetului SilentDriveTM este concepută și dezvoltată pentru confortul conducerii. Nivelurile de sunet excepțional de scăzute sunt realizate prin adăugarea unui strat subțire de spumă acustică pe banda interioară a anvelopei. Această tehnologie este implementată în produse adecvate pentru toate tipurile de motopropulsoare ale vehiculelor, reducând zgomotul din cabină și oferind o silențiozitate similară cu cea a vehiculelor electrice. La mașinile electrice, este principala alegere pentru cei mai selectivi șoferi.

„Noua tehnologie SilentDrive™ este disponibilă în prezent doar în anumite dimensiuni pentru anvelopele de iarnă Nokian Tyres Snowproof 2 SUV. Anvelopele noastre pentru SUV-uri și vehicule comerciale sunt ranforsate și cu pereți laterali din aramidă. Aceasta este o altă tehnologie avansată, neoferită de niciun alt producător, care garantează protecția la înțepături și tăieturi în pietre sau borduri ascuțite, de exemplu” declară dl Dražík.

Pe lângă noile modele de anvelope, familia Nokian Tyres Snowproof oferă o modernizare a produselor existente. Cunoscut anterior sub denumirea de WR Snowproof, modelul actualizat este prezent în continuare pe piață sub denumirea Nokian Tyres Snowproof 1. Îmbunătățirile acestui model pentru mașinile de pasageri pot fi experimentate în special în condiții umede. Anvelopele Nokian Tyres Snowproof P, elegante și sportive, continuă să deservească secțiunea de piață de performanță ultra-ridicată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *